Simpele pagina

Een nieuwe groep beginnen

Een nieuwe groep beginnen?

 

In deze community komen veranderaars samen om te leren, delen, ontmoeten en veranderen. Een ‘groep’ kan de ideale manier zijn om in contact te blijven over jouw onderwerp en met de juiste mensen. Maar het kan ook een nieuwe ontmoeting belemmeren. Of er onbedoeld voor zorgen dat je bericht ongezien blijft, omdat de juiste mensen nog niet in de groep zitten.

Daarom maken we bewust niet te veel groepen aan. We geven de voorkeur aan vormen waaraan ook nieuwe mensen makkelijk deel kunnen nemen. Bijvoorbeeld een onderwerp of discussie. Of een groep die al is aangemaakt.

Nieuw onderwerp

Nieuwe discussie

Alle groepen

 

Is een nieuwe groep voor jou toch de beste oplossing? Dan kun je die aanvragen. Bepaal vooraf wat het doel is van je groep, en welke type groep daar het beste bij past.


Welk type groep?
 

Publieke groep

In een publieke groep kunnen leden lid worden zonder toestemming. Alle inhoud in deze groep is zichtbaar voor community leden en anonieme bezoekers.

Open groep

In een open groep kunnen leden lid worden zonder toestemming. Alle inhoud in deze groep is zichtbaar voor alle (ingelogde) community leden.

Gesloten groep

In een gesloten groep kunnen gebruikers alleen deelnemen op uitnodiging. De inhoud in de groep is verborgen voor leden die geen lid van de groep zijn.

Geheime groep

In een geheime groep kunnen gebruikers alleen op uitnodiging deelnemen. De groep zelf en de inhoud ervan worden verborgen voor leden die geen lid van de groep zijn.

Flexibele groep
Kies een combinatie van bovenstaande mogelijkheden. Bijvoorbeeld als je sommige berichten voor iedereen zichtbaar wil maken en andere berichten alleen voor de groep.


Vraag je groep aan


Is een nieuwe groep de vorm die het beste bij je doel past? En heb je bepaald welk type groep daar het beste bij past? Vraag dan de nieuwe groep aan. Stuur een email naar veranderaars@milieudefensie.nl en zet in de mail:

1. Wat het doel is van de nieuwe groep
2. Welk type groep daar volgens jou het beste bij past

Vraag groep aan