Axelle Vergnaud heeft een bericht geplaatst in Operatie Klimaat!

Het klimaatalarm en de verkiezingen zitten erop. Het klimaatalarm was een groot succes met meer dan 35.000 deelnemers en ook tijdens de verkiezingen kwam het thema klimaat een stuk vaker aan bod dan vier jaar geleden. Om tijdens de formatieperiode de druk op de ketel te houden gaan we vanuit Milieudefensie op Donderdag 10 juni actie voeren als deel van de protestafette (https://klimaatmars2021.nl/na-het-klimaatalarm-hoe-nu-verder/) van de Klimaatcrisis coalitie. Op deze donderdag gaan we letterlijk aankloppen bij een aantal grote vervuilende bedrijven én zullen we van ons laten horen in Den Haag. We willen deze actie graag verder samen met jullie vormgeven. Hier beginnen we mee tijdens de inspiratie meet-up op 7 april (https://veranderaars.milieudefensie.nl/evenement/inspiratie-meet-eerlij…). Ook zal Bram van Liere ons updaten over de formatiegesprekken die dan in volle gang zullen zijn.
Meld je dus vooral aan voor de meeting op 7 april!

In de tussentijd…
Na alle drukte van het klimaatalarm is dit ook een goed moment om na gaan hoe alle lokale OK groepen ervoor staan en waar behoefte aan is. De coaches zullen in de komende weken contact zoeken met alle groepen, maar we willen jullie vragen ook in de onderstaande poll aan te geven wat wij nu kunnen doen om de groepen te versterken. Denk aan een van de bestaande trainingen (https://milieudefensie.nl/doe-mee/trainingen), een nieuwe training, een videocall om meer de diepte in te gaan over een bepaald onderwerp of een gezellig online etentje.

Nog een voordeel van een lokale call/training: Kennismaken met niet nieuwe veranderaars uit jouw stad/regio! Door alle publiciteit van het klimaatalarm zijn er namelijk meer dan 60 nieuwe aanmelding voor Operatie Klimaat!
Laat dus via de poll weten wat wij voor jullie kunnen doen de komende weken en dan zien we jullie graag op 7 april!
https://veranderaars.milieudefensie.nl/poll/2