Phil Chappell heeft een bericht geplaatst in Operatie Klimaat!

Hoi,

Singer-songwriter Phil Hambling brengt deze zomer een nummer uit over de opwarming van de aarde. Het nummer heet The World Is Burning en de bijbehorende video bevat kinderfoto's om verschillende delen van het nummer te illustreren. Het nummer gaat over de vervoerswijzen die het meest bijdragen aan CO2 in onze atmosfeer; De teksten rammen het punt naar huis dat ons overmatig gebruik van auto's, schepen en vliegtuigen onze planeet doodt. Wij geloven dat het baseren van de video op foto's van kinderen een grote impact zal hebben; het is hun leven dat het meest zal worden beïnvloed door de opwarming van de aarde en luchtvervuiling.

Je kunt een preview van het nummer beluisteren op

We hebben foto's van kinderen van deze transportmiddelen nodig voor de video. We vroegen ons af of je dit zou kunnen delen met je collega's en onze oproep aan je leden / supporters bekend zou kunnen maken.

Knip en plak de onderstaande tekst en plaats deze op uw Facebook-pagina en / of de andere sociale mediaplatforms die u gebruikt.

Je kunt ons ook vinden op Twitter op Music That Explodes With Feeling @philchappell1

------------------------------------------------------------ Knip en plak en post op je Facebookpagina --------------------------------------------------------------------

Foto's van auto's, schepen, vliegtuigen etc., door kinderen van 5-11 jaar die nodig zijn voor global warming video.

Phil Hambling brengt op 3 juni dit nummer over de opwarming van de aarde uit. Het nummer heet "The World Is Burning" en de bijbehorende video zal kinderfoto's bevatten om verschillende delen van het nummer te illustreren. Het nummer gaat over de vervoerswijzen die het meest bijdragen aan CO2 in onze atmosfeer; De teksten rammen het punt naar huis dat ons overmatig gebruik van auto's, schepen en vliegtuigen onze planeet doodt.

Als je een kind kent tussen de 5-11 jaar, vraag hen dan om een foto te maken voor gebruik in deze video.

Alle details over hoe u een foto kunt bijdragen, vindt u op onze website op https://music-that-explodes-with-feeling.webnode.co.uk/the-world-is-bur…

of op onze Facebookpagina bij https://www.facebook.com/Music-That-Explodes-With-Feeeling-102104025219…

Volgens het Internationaal Energie Agentschap had de uitstoot van broeikasgassen in 2021 de hoogste jaarlijkse stijging ooit. We moeten het grote publiek bewust maken van het feit dat de wereldwijde klimaatnoodtoestand nu voor de deur staat. Hopelijk zal dit nummer, en de video ervan, bijdragen aan het publieke bewustzijn van de opwarming van de aarde; de gevaarlijkste bedreiging voor de mensheid.
Hartelijk dank,

Phil Hambling en Phil Chappell [schrijvers van "The World Is Burning" en "Life's Like Elastic – Think About All The Plastic"]