'Veranderaars Vacature': bellen van nieuwe veranderaars (vrijwillig / 2 - 4 uur per week)

Hoi allemaal! Spreek jij graag met mensen? Wil jij anderen aan de slag krijgen in onze verandermacht? Herken jij talent? Dan hebben wij je nodig! 

Building meaningful relationships is key to building power for a successful grassroots movement.

Wat is het geval? 

Elke week melden er zo'n 15 nieuwe veranderaars zich aan om actief te worden bij Operatie Klimaat. Op dit moment bellen Operatie Klimaat teams nieuwe veranderaars die in de buurt wonen van hun eigen groep. Daarnaast krijgen we ook veel aanmeldingen van nieuwe veranderaars die niet in de buurt van bestaande groepen wonen. Deze bellen we zelf, maar de afgelopen weken lukt het ons niet ze allemaal te spreken. Op deze manier missen we potentie om speciale vaardigheden van mensen te herkennen en nieuwe Operatie Klimaat groepen te starten.

Naar wie zijn we naar op zoek? 

Bellers! Veranderaars die elke week 2 tot 4 uur aan de slag willen om nieuwe veranderaars te bellen om deze een plek te geven in onze verandermacht. In samenspraak met ons natuurlijk, je staat er niet alleen voor. Wij helpen je op weg met het voeren van de eerste gesprekken. En als je wilt kiezen we een vaste dag en wekelijks moment waarop jij belt. Daarnaast checken we wekelijks in. Dan kan jij teruggeven hoe de belletjes verlopen en welke vervolgstappen er bij nieuwe veranderaars nodig zijn.  

Interesse? Vragen?

Stuur dan een mailtje naar arjan.laan@milieudefensie.nl of bel op 06 5085741.