Sinds 2019 hebben 1433 veranderaars zich aangemeld om actief te worden bij Operatie Klimaat. De Regiotour geeft een mooie aanleiding om de veranderaars in ons eigen gebied te bellen (en te heractiveren). Dit doe je met het online belprogramma Callhub. 

 

Wat heb je nodig?

  1. Een computer of smartphone
  2. Oortjes/headset met een microfoontje
     

Wie bellen we?

Veranderaars van Operatie Klimaat die zich hebben aangemeld om actief te worden sinds de zomer van 2019. Sommigen zijn actief in groepen, anderen helemaal niet (meer).
Volg deze  stappen om een account te maken voor callhub:

Creëer vooraf allemaal een account voor Callhub, het online programma waar we mee bellen. Dat kan met dit formulier.  Kies als 'Operatie Klimaat' als team. 

4. Klik op de link in de bevestingsmail

Er is een bevestigingsmail naar je verstuurd van Callhub. Open de mail en klik op de link.

bruno mail


5. Kies een wachtwoord en selecteer de juiste bellijst

Kies een eigen wachtwoord voor jouw Callhub account. Klik op Set your password.

bruno

Hierna krijg je direct een overzicht van de beschikbare campagnes. Als jij al een lijst hebt aangevraagd voor jouw stad/regio dan staat deze ertussen. Klik op degene met jouw plaatsnaam:

plaats

 

6. Join Campaign

Klik op de knop Join Campaign. Je maakt nu verbinding met de belcampagne. Je zou een stem moeten horen die zegt "You're now starting the campaign" gevolgd door een muziekje.join campaign

Belangrijk: Klik op Toestaan om Callhub te verbinden met je microfoon:

toestaan

 

Okee... alles staat klaar. Bedenk nog even goed wat je wilt zeggen. Klaar voor?

 

7. Bellen maar!

Met de knop Next Call begint het bellen. Je hoeft geen nummer in te toetsen, Callhub verbindt je via internet met de telefoon van iemand uit de bellijst jouw stad. Zet 'm op!

next