Heyhey allemaal:),

Ik stuitte pas op twee petities (1 vanuit Natuurmonumenten voor de Nederlandse overheid, 1 vanuit een Burgerinitiatief voor de Europese overheid) die zich richten op het onder de aandacht brengen van de insectensterfte in de wereld en de enorme noodzaak hier iets aan te doen op beleidsniveau (zie de twee links verderop).

Nu heb ik ze natuurlijk getekend, maar zag ik dat er nog zoveel handtekeningen nodig zijn, dacht ik daarbij gelijk aan Milieudefensie, en heb ik de afgelopen week zitten twijfelen om dit hier te plaatsen, want ik heb geen idee of dit binnen de huisregels valt en/of het geapprecieerd gaat worden, maar nu dacht ik dan eindelijk: fack it, het gaat hier niet om hoe ik mij daarbij voel of jullie, maar om de wereld an-sich:). En volgens mij zitten hier toch redelijk wat mensen die begaan zijn met de natuur en de wereld(A).

Vandaar dan ook het vriendelijke verzoek te kijken naar deze twee petities (informatie vind je op de pagina's zelf, waar het tevens mogelijk is om de petities te ondertekenen):

1.Natuurmonumenten:

https://www.natuurmonumenten.nl/teken/petitie?utm_source=mc&utm_medium=…

2.Burgerinitiatief: Save the Bees and Farmers:

https://www.savebeesandfarmers.eu/eng

Kijk maar wat je ermee doet;). Ben je enthousiast, verspreidt deze links dan vooral onder de mensen die hier waarschijnlijk net zo enthousiast van worden, en hopelijk kunnen deze beide binnenkort of in de toekomst dan overhandigd worden op de daarvoor bestemde plekken:).

Byebye voor nu weer en hopelijk tot snel weer bij de volgende actie;),

Leon:)