Alles wat je ooit wilde weten over aandeelhouder worden. 

Wist je dat je als aandeelhouder van een bedrijf invloed kan uitoefenen op het beleid? Door een goede vraag te stellen tijdens de aandeelhoudersvergadering zet je het bestuur onder druk om voor een duurzamere weg te kiezen. Dit is je kans: word aandeelhouder en stel je vraag.

Na de webinar vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Onderaan de pagina vind je:

  • Een algemene handleiding
  • Een aanvullende handleiding voor de Rabobank
  • Een overzicht met alle (voorlopige) data van de aandeelhoudersvergaderingen
  • Informatie over declareren en een declaratieformulier

 

Belangrijk: Een aandeel kopen en je aanmelden voor de vergadering zul je zelf moeten doen. Wacht niet te lang en doe dat vandaag nog. 

Heb je dat nog niet gedaan, laat ons dan via dit informatie formulier weten welke aandelen je gekocht hebt en naar welke trainingsdag je gaat. Met dit formulier teken je direct een samenwerkingsovereenkomst met ons. 

Trainingsdagen

De komende tijd geven we nog één keer een training waarin we je voorbereiden op zo effectief mogelijk een vraag stellen op een aandeelhoudersvergadering. Ook leer je de mensen kennen die ook aan deze actie meedoen. De training is verplicht voor iedereen die van plan is om een vraag te stellen tijdens de vergadering. Tijd en locatie zijn als volgt:

  • zaterdag 6 mei, 13 - 17 uur, kantoor Milieudefensie

Declaraties 

We vragen je zelf een aandeel te kopen. Daar komen vaak nog transactie kosten bij. En je maakt reiskosten voor de training en de aandeelhoudersvergadering zelf. Is je dat te veel geld?  Neem even contact met ons op en we leggen je meer uit over hoe we je onkosten kunnen vergoeden.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestanden