Ledencongres

Ledencongres (ALV) Milieudefensie

11 juni

Hybride Ledencongres (ALV) Milieudefensie

In 2022 wordt vereniging Milieudefensie 50 jaar! Wat hebben we in die 50 jaar al veel successen geboekt. Dat vieren we graag samen met jou tijdens een extra feestelijk ledencongres op 11 juni. Ben je er ook bij?

 Als lid van Milieudefensie heb je het recht om te stemmen. Je kunt van 28 mei tot 10 juni jouw stem uitbrengen en meepraten over de agendapunten. Bekijk waar we over stemmen en ga erover in gesprek met de vereniging.

Uiterlijk 28 mei staan agenda en alle stukken hier op het platform, amendeerbare stukken zijn vanaf 9 april beschikbaar.

Digitaal stemmen

Stem vooraf online of tijdens de algemene ledenvergadering. Ieder lid krijgt via de mail het verzoek om te stemmen. Daarmee kan je direct jouw stem uitbrengen op onder andere het jaarverslag 2021 en de statutenwijzigingen. Je kan vanaf 2 weken van tevoren online stemmen en tijdens de algemene ledenvergadering zelf online of met een papieren stembiljet.

Online en offline vragenuur

Heb je vragen over onderwerpen die op de agenda staan op 11 juni? Kom dan op 25 mei naar het online vragenuur. Meld je nu vast aan via: https://veranderaars.milieudefensie.nl/evenement/toelichting-bespreking-en-vragenuur-alv

Wil je liever niet online je vraag stellen? Kom dan op 8 juni naar het offline vragenuur in Amsterdam. Meld je nu vast aan via:

https://veranderaars.milieudefensie.nl/evenement/toelichting-bespreking…

 

Hybride vorm

Het ledencongres is weer online te volgen via zoom. Maar deze keer ook weer op locatie in Utrecht.

Daar wil je toch bij zijn? Aanmelden voor het ledencongres op 11 juni kan via de website.

Privacy

De verkiezingen worden uitgevoerd door het onafhankelijke bureau Effectmeting, waarmee jouw privacy is gewaarborgd. Jouw persoonlijke keuze wordt niet openbaar gemaakt. Effectmeting rapporteert alleen de einduitslag aan het presidium. Let op: Het is niet mogelijk om tijdens de vergadering op 11 juni nog te stemmen. Stemmen kan alleen vanaf 28 mei t/m 10 juni, 18.00 uur. Lukt het je niet om digitaal te stemmen? Stuur een email naar contact@effectmeting.nl.