Evenement

Bijeenkomst: Klimaatimpact in de financiële sector

Meindert Boersma Milieudefensie

Werk jij bij een bank, verzekeraar of ander bedrijf in de financiële sector en maak je je druk om de klimaatcrisis? Wil jij klimaatimpact maken binnen je bedrijf? Ben jij enthousiast over samenwerking tussen de klimaatbeweging en werknemers? Kom dan naar deze bijeenkomst!

Milieudefensie slaat de handen ineen met de FNV om samen met werknemers klimaatimpact te maken binnen de financiële sector. Onze eerste bijeenkomst op 24 januari was een groot succes, met een opkomst van bijna honderd mensen en veel goede gesprekken over hoe werknemers het verschil kunnen maken binnen hun eigen bedrijf.

Bij deze bijeenkomst gaan we het o.a. hebben over het opzetten van petities binnen bedrijven en omgaan met weerstand binnen je organisatie. Daarnaast is er ruimte voor reflectie en vooruitkijken. We horen graag je ideeën!

De inloop is vanaf 18.45 en we gaan om 19.00 los. De bijeenkomst duurt tot 21.00, gevolgd door een borrel tot 22.00. Schrijf je in via de FNV-website.

Dit initiatief is onderdeel van een bredere campagne van Milieudefensie en de FNV. Samen zetten we vanaf de werkvloer druk op bedrijven voor een sterk klimaatplan. Lees hier meer over de campagne.