Actievoeren bij Rabobank

Prikacties organiseren tegen Rabobank | Instapcursus Operatie Klimaat

Meindert Boersma Milieudefensie

Organiseer een prik-actie tegen Rabobank!

Ben je een nieuwe veranderaar, of juist een ervaren actievoerder en benieuwd naar wat je kunt doen voor het klimaat? Kom dan langs bij deze online sessie!


Rabobank, grow a better world now!

Dit is onze laatste aanmoediging: de Rabobank moet nù met een goed klimaatplan komen en zich houden aan het verdrag van Parijs. Deze boodschap gaan we luid en duidelijk laten horen bij de Rabo-certificaathoudersvergadering van dinsdag 16 mei.

Voorafgaand aan deze actie voeren we de druk extra op door een week vol met acties te organiseren. Voor deze actieweek gaan we door heel het land actievoeren bij lokale Rabobank-filialen. Dat kan groot of klein, van stickers plakken tot een ludieke opvoering. Vanaf zondag 8 mei tot aan 16 mei gaan we ervoor zorgen dat Rabobank niet om onze campagne heen kan!

Het doel van deze sessie is:

We starten met het organiseren van prikacties voor tijdens de actieweek voor de certificaathoudersvergadering van Rabobank

We gaan deze avond dus met z’n allen brainstormen over mogelijke acties. Luister je liever mee om inspiratie op te doen? Ook dan ben je van harte welkom!


Praktische informatie

Meld je aan via de oranje knop rechtsboven op deze pagina.

We werken met het videobel-programma Zoom.

Datum: 24 april
Tijd: van 19.30 tot uiterlijk 21.30
Zoomlink: https://us06web.zoom.us/j/88180370608?pwd=em5uVC9OOWM2MUxFKzlQSlB5RDh1dz09

Aanhaken vanaf je telefoon? Gebruik deze gegevens:
Meeting ID: 881 8037 0608

Passcode: 5555

 

Tot dan!