Instapcursus Operatie Klimaat (9 november)

Arjan Laan Milieudefensie

Voor iedereen die mee wil doen aan de campagne

Heb je je net aangemeld als veranderaar? Of ben je al actief binnen Operatie Klimaat, maar wil je beter snappen hoe het activisme van Milieudefensie in elkaar steekt? Dan is deze training is voor jou! Elke eerste maandagavond van de maand introduceren we nieuwe veranderaars via Zoom bij Operatie Klimaat en de Klimaatplannen-campagne van Milieudefensie. De leidende vraag van de avond is:

Hoe bouw jij mee aan onze campagne om 30 grote Nederlandse vervuilers zo ver te krijgen met deugend klimaatbeleid te komen?

De campagne in een notendop

Het doel van onze campagne is heel simpel: 30 grote Nederlandse bedrijven moeten zich gaan houden aan het verdrag van Parijs. Ons middel is bewegingsopbouw, een methode om maatschappelijke verandering teweeg te brengen. Deze methode ligt aan de basis van Operatie Klimaat en zal je de benodigde handvatten geven om aan de slag te gaan met de Operatie Klimaatgroep in jouw regio, of om zelf een groep te starten!


Praktische informatie

Meld je aan via de oranje knop rechtsboven op deze pagina. Let op: de cursus gaat door als tenminste 6 mensen zich aanmelden.

 

We werken met het videobel-programma Zoom.

 

Datum: 9 november

Tijd: 19.30 - 21.30

Zoom-link: https://us06web.zoom.us/j/81254348180?pwd=eFBTamxEWi90UXk2V1E3enhadk5oQT09

Via je telefoon aanhaken? Gebruik deze informatie:
Meeting ID: 843 5108 8450
Passcode: 792016

Er zitten participatieve onderdelen in de cursus maar als je alleen kunt luisteren, haak vooral aan.

 

Tot dan!