Instapcursus Operatie Klimaat (8 februari)

Arjan Laan Milieudefensie

Voor iedereen die mee wil doen aan de campagne

Heb je je net aangemeld als veranderaar, en ben je benieuwd hoe jij je in kan zetten voor het klimaat? Of ben je al actief binnen Operatie Klimaat, maar wil je beter snappen hoe de campagne en beweging van Milieudefensie werken? Dan is deze training is voor jou!

Elke maand introduceren we nieuwe veranderaars via Zoom bij Operatie Klimaat en de Klimaatplannen-campagne van Milieudefensie. De leidende vraag van de avond is:

Hoe kun jij meehelpen met de campagne om 30 grote Nederlandse vervuilers zo ver te krijgen met deugend klimaatbeleid te komen?

De campagne: actievoeren bij aandeelhoudersvergaderingen

Het doel van onze campagne is heel simpel: 30 grote Nederlandse bedrijven moeten zich gaan houden aan het verdrag van Parijs. Dat betekent 45% minder CO2 uitstoten tegen 2030 vergeleken met 2019. Om te zorgen dat zij dit gaan doen bouwen we een beweging, en voeren we samen actie bij de aandeelhoudersvergaderingen in het voorjaar van 2023.


Praktische informatie

Meld je aan via de oranje knop rechtsboven op deze pagina.

Let op: de cursus gaat door als tenminste 6 mensen zich aanmelden. Er zitten participatieve onderdelen in de cursus maar als je alleen kunt luisteren, haak vooral aan.

 

We werken met het videobel-programma Zoom.

 

Datum: 8 februari
Tijd: van 19.30 tot uiterlijk 21.30
Zoomlink:

https://us06web.zoom.us/j/88180370608?pwd=em5uVC9OOWM2MUxFKzlQSlB5RDh1dz09

 

Meeting ID: 881 8037 0608

Passcode: 5555


Er zitten participatieve onderdelen in de cursus maar als je alleen kunt luisteren, haak vooral aan.

 

Tot dan!