Mobilisatie Meetup (Wachtlijst)

Arjan Laan Milieudefensie

Wachtlijst - de datum voor deze sessie moet nog gepland worden, maar zal in de tweede helft van september of begin oktober plaatsvinden. Meld je alvast aan en je wordt op de hoogte gehouden!


Voor iedereen die mee wil bouwen aan de campagne

Heb je je net aangemeld als veranderaar, en ben je benieuwd hoe jij je in kan zetten voor het klimaat? Of ben je al actief binnen Operatie Klimaat, maar wil je beter snappen hoe de campagne en beweging van Milieudefensie werken? Dan is deze informatieavond voor jou!

Elke maand introduceren we nieuwe veranderaars via Zoom met Operatie Klimaat en de Klimaatplannen-campagne van Milieudefensie. We gaan zo goed mogelijk antwoord geven op de vraag: hoe kun jij op jouw manier meehelpen met de campagne om 29 grote Nederlandse vervuilers zo ver te krijgen met goed klimaatbeleid te komen?

De campagne in het kort

Het doel van onze campagne is heel simpel: 30 grote Nederlandse bedrijven moeten zich gaan houden aan het verdrag van Parijs. Dat betekent 45% minder CO2 uitstoten tegen 2030 vergeleken met 2019. Dit doen we door met medewerkers en klanten in gesprek te gaan, te demonstreren, media te benaderen, ludieke acties te organiseren, enzovoorts.

Actueel: na een aandeelhoudersseizoen vol klimaatactie, is het tijd om het land in te gaan en meer mensen te betrekken bij ons verhaal om te bouwen aan draagvlak. En dit draagvlak maken we zichtbaar tijdens grote mobilisatiemomenten in het najaar en voorjaar 2024.


Praktische informatie

Meld je aan via de oranje knop rechtsboven op deze pagina. Je wordt dan per mail op de hoogte gebracht zodra de datum geprikt is.

 

We werken met het videobel-programma Zoom.

 

Tot snel!