Maastricht

Sluit je aan bij Milieudefensie Maastricht! Meld je aan en kom in contact met veranderaars bij jou in de buurt. Samen komen we in actie voor het klimaat.

Milieudefensie is een beweging van mensen door heel Nederland die in actie komen voor een leefbare aarde. Samen brengen we grote vervuilende bedrijven in beweging. Iedereen kan meedoen.

Door heel Nederland zijn lokale groepen actief. We hebben jou hard nodig om een van die groepen te komen versterken.

Doe mee met een actie, volg een training, of help iets organiseren. Je kan op veel manieren bijdragen: beheer sociale media, ontwerp illustraties, schrijf persberichten of mobiliseer mensen. We hebben zo veel mogelijk verschillende skills en creatieve ideeën nodig, zodat we samen impact kunnen maken.

Milieudefensie Maastricht

Milieudefensie Maastricht is sinds 2005 een lokale afdeling van de vereniging Milieudefensie. Wij willen milieubewust gedrag bevorderen. We doen dat door te informeren en actie te voeren. Wanneer het nodig is proberen wij de politiek te beïnvloeden of stappen we naar de rechter.

Wij werken tenminste 1 keer per jaar mee aan een landelijke activiteit van Milieudefensie. Maar we organiseren ook onze eigen acties. Dit zijn bijvoorbeeld de EKO-tellingen in de supermarkt. In de winter voeren we actie tegen open winkeldeuren. Wij spreken op deze manier winkeliers en winkelende mensen aan over de noodzaak om energie te besparen.