Content Workshop

Paulien Gankema • 16 februari 2021

Zorg jij dat Klimaat de verkiezingen wint?

 

Ben je creatief? Heb je slimme ideeën om viral te gaan op tiktok, reddit, insta, etc? Maak je eigen content voor de campagne van Milieudefensie en draag jouw steentje bij.

 

Op 17 maart zijn de verkiezingen. Jij weet: nu gaat het erom, nu moeten we voor het klimaat en onze toekomst stemmen. En met jouw hulp, weten nog veel meer mensen dat. Milieudefensie voert de campagne "Stem jij ook voor onze kinderen?". Glen Faria, Thekla Reuten, Sanny Verhoefen en Ruben van der Meer doen mee. Zij tekenden, net als ruim 10.000 anderen, de oproep aan alle partijen om hun schouders onder het klimaatbeleid te zetten. Op 1 maart verspreiden we samen met hen deze oproep verder. Dan verdubbelen we in 1 klap het aantal deelnemers. Met jouw hulp?

 

Doe mee aan de Content Workshop op 23 februari en maak plaatjes, berichten, verhalen, video's, etc voor jouw favoriete social media kanaal. Wie weet levert jouw creatie wel honderden, of zelfs duizenden nieuwe deelnemers op.

 

Wat gaan we doen?

Het is aan jou. Na een uitleg over de campagne, het communicatieconcept en wat do's en don'ts ga je in kleine groepjes aan de slag. Brainstormen, bedenken, maken. We bekijken elkaars creaties, maken het nog beter, en kiezen de beste om echt te gebruiken in de campagne. Op 1 maart verdubbelen we met jouw content het aantal oproepen aan de politiek.

 

Dus: dinsdag 23 februari | 20.00 - 21.00 uur | online via zoom

 

Geef je op en ontvang de zoomlink: contentworkshop@milieudefensie.nl