AFGELAST! - Zo gaan we samen met werknemers drukzetten op grote vervuilers | Operatie Klimaat

Arjan Laan Milieudefensie

Update 31 januari: Helaas is deze sessie afgelast, omdat de campaigner vanuit kantoor die zich in dit thema heeft vastgebeten, met griep op bed ligt. Daarom verzetten we deze sessie naar de Campagnedag op 25 februari. Meld je daar dus alvast voor aan!

Drukzetten op grote vervuilers met werknemers

Om grote vervuilers zover te krijgen met een klimaatplan te komen is er niet alleen voldoende druk van buitenaf nodig. Ook van binnenuit moet er urgentie ontstaan. En wij kunnen dat proces op weghelpen. Werknemers zijn het namelijk vaak genoeg met ons eens, en willen voor een bedrijf werken dat een (groene) toekomst heeft.

Daarom werkt Milieudefensie samen met vakbond FNV. En samen lanceren we binnenkort een website die werknemers informatie geeft over mogelijke manieren om verduurzaming hoger op de agenda te krijgen binnen hun bedrijf. Zoals via de ondernemingsraad.

Tijdens deze sessie hoor je meer over waarom we drukzetten via werknemers en bespreken we hoe je dit kunt doen met behulp van de informatiewebsite en de gespreksapp. Het concrete programma volgt nog.