Boekpagina

Plaats je eerste bericht

Milieudefensie • 3 September 2019

Plaats een bericht op de tijdlijn

De makkelijkste manier om iets te delen: schrijf een bericht op de tijdlijn op de Home pagina of in één van je groepen. Bijvoorbeeld om een vraag te stellen, of een petitie te delen. Ga gerust nú even naar de Home pagina om jezelf voor te stellen of te delen wat jou hier gebracht heeft. 

Plaat een bericht

Praat mee in een gesprek

Veranderaars zijn op dit platform voortdurend in gesprek over hoe zij bezig zijn met verandering, of over het thema waar zij gepassioneerd over zijn. Zoek een gesprek dat jou aanspreekt en plaats een reactie. 

Praat mee

Start een onderwerp

Onderwerpen zijn gesprekken en nieuwsberichten. Maak een onderwerp aan over wat jij belangrijk vind. Ga naar het plusje rechtsboven en klik op 'Nieuw onderwerp', of klik op de knop. 

Nieuw onderwerp

Waarom is een onderwerp soms beter dan een los bericht op de tijdlijn?

  • Jij en andere veranderaars kunnen alle reacties volgen door bij het onderwerp te klikken op 'Inhoud volgen'. Je kan zelfs je meldingen zo instellen dat je een e-mail krijgt als iemand een reactie plaatst.

  • De onderwerpen zijn makkelijker terug te vinden. Berichten zakken naar beneden in de tijdlijn doordat er berichten en onderwerpen boven komen te staan.