Aandeelhoudersvergadering Ahold Delhaize #DeLaatsteAanmoediging

Milieudefensie

 

AANMELDEN

Op 12 april brengen we onze boodschap aan de CEO van Ahold: kom nú met een goed klimaatplan. Die aanmoediging doen we voor de deur bij hun eigen aandeelhoudersvergadering. Ga je mee naar Zaandam?

De vraag die alles verandert

Op 12 april gaat het gebeuren. Operatie Klimaat, Milieudefensie Jong, FNV Young & United, Ahold-medewerkers en boeren, laten van zich horen tijdens de aandeelhoudersvergadering van Ahold Delhaize. Is de CEO van Ahold Delhaize bereid te komen met écht duurzaam beleid in lijn met het Klimaatakkoord van Parijs? Dit is de laatste aanmoediging...

Het aandeel van Ahold

Ahold Delhaize is het moederbedrijf van onder meer Albert Heijn, Etos, Gall&Gall en Bol.com. Als Ahold doorgaat op dezelfde koers, veroorzaken deze ondernemingen samen 110 miljard euro klimaatschade tegen het jaar 2050. Als consumenten zijn wij gedwongen hieraan bij te dragen met elke euro die we bij Ahold-winkels uitgeven. Dat moet stoppen. We eisen: 45% minder CO2-uitstoot in 2030 (t.o.v. 2018), een eerlijke productieketen en betaalbaar duurzaam voedsel in de schappen.

Breng jouw boodschap naar de CEO

We willen laten zien dat de actievoerders van Milieudefensie Jong niet alleen staan. Daarom brengen we op 12 april aanmoedigingen naar de CEO van Ahold, pal voor de deur van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Als we met veel mensen zijn, kunnen de aandeelhouders en de CEO niet om ons heen. Ga jij mee om onze aanmoedigingen af te leveren aan de CEO?

Praktische informatie

  • Wanneer? 12 april, 12:30 - 14:00
  • Waar? Hemkade 16, 1506 PR Zaandam
  • Help je mee boodschappen knutselen voor de CEO? Op 12 april nemen we karren vol boodschappen mee. Kom naar onze knutselavond met vegan pizza op 4 april van 18:00 tot 21:00! Op ons Milieudefensie kantoor: Nieuwe Looiersstraat 31, Amsterdam.

AANMELDEN

Bestanden