Webinar: word aandeelhouder!

Grote vervuilende bedrijven gaan maar door met graaien en het veroorzaken van gevaarlijke klimaatverandering. Wil jij aandelen kopen om ze ter verantwoording te roepen tijdens een aandeelhoudersvergadering? Volg dan deze training!

Terwijl topmannen en aandeelhouders miljarden in hun zakken steken, liggen grote vervuilers als Ahold, ING, Unilever en KLM nog steeds op ramkoers met het klimaat. Hun woekerwinst is ons verlies van klimaat, natuur en mensenlevens. Dat moet veranderen. Daarom gaan we massaal naar de aandeelhoudersvergaderingen van deze grote bedrijven, met één duidelijke eis: Houd je aan het Klimaatakkoord van Parijs.

Je hoeft geen ervaring als belegger te hebben, of met aandelen, om mee te doen. Als je interesse hebt om bij de aandeelhoudersvergadering van 1 of meerdere van deze 4 bedrijven aanwezig te zijn of een vraag te stellen, dan zorgen wij voor de juiste tussenstappen en voorbereiding.

Om de aandeeloudervergadering in te komen moet je aandeelhouder worden. Hoe doe je dit? Volg de webinar waar stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe je een aandeel koopt. Als je aandeelhouder bent, volg de Aandeelhoudersvergadering training ('ava-training'). Zo ben je helemaal voorbereid!