Meld je aan voor onze Algemene Ledenvergadering

Op zaterdag 8 juni organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering in Utrecht. Als lid van Milieudefensie kan jij meebeslissen. Ben jij er ook bij?

Ben je liever online bij de ALV? Dat is mogelijk via je eigen computer, (mobiele) telefoon of tablet. We streamen de ALV. Geef bij de aanmelding aan hoe jij mee wil doen! Woon je buiten Nederland maar wil je toch de ALV bijwonen? Stuur dan een mailtje naar ALV@milieudefensie.nl en dan melden wij je aan.

Wat staat er onder andere op de agenda?

Op de agenda staan in ieder geval de volgende punten:

  • Vaststellen visie over industrie

  • Jaarrekening en jaarverslag 2023

  • Verkiezing leden Geschillencommissie

  • Aanpassing reglementen Raad van Toezicht en Geschillen commissie

We bieden we je tijdens de pauze een heerlijke vega(n) lunch aan. Om voedselverspilling te voorkomen kopen we liever niet teveel in. Kan je toch niet komen? Dan stellen we het op prijs als je je afmeldt via alv@milieudefensie.nl.

Beslis mee!

De stukken kan je vinden via deze link.

De volledige agenda en stukken worden op 25 mei gepubliceerd op ons online platform.

Mail naar verenigingssecretaris@milieudefensie.nl als je de stukken op papier wilt ontvangen. De stukken worden uiterlijk verstuurd op 29 mei.

Stem vooraf online

Ieder lid krijgt via de mail een unieke link met het verzoek om te stemmen. Daarmee kan je vanaf 2 weken van tevoren direct online jouw stem uitbrengen. Wanneer je liever tijdens de ALV op locatie op papier wil stemmen, geef dit dan aan in het aanmeldformulier. Het is niet mogelijk om na 25 mei aan te geven dat je op papier wil stemmen, in verband met de unieke stemuitnodiging.

Wil je vooraf liever op papier stemmen, of is jouw mailadres niet bekend bij Milieudefensie? Neem dan contact op met onze Servicelijn.

Meepraten? 

Ben je benieuwd hoe een ALV werkt? Of heb je dringende vragen over stukken die op de ALV behandeld worden waar je over kan stemmen? Kom dan naar de pre-ALV op 30 mei om 19:00 uur. Dit is een online bijeenkomst. Je kan je aanmelden met deze link.

Vragen?

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de ALV.