Organiseren

Campagnedag 🔥

Op zaterdag 24 februari komen we als beweging bij elkaar voor een grote campagnedag! De campagnedag is zowel voor mensen die al actief zijn bij Milieudefensie als voor mensen die willen weten hoe je actief bij ons kan worden.

Je kunt op verschillende manieren meedoen met de campagnes van Milieudefensie. Stel bijvoorbeeld een vraag tijdens een aandeelhoudersvergadering, organiseer een support- demonstratie en/of sluit je aan bij een lokale Milieudefensie-groep. Want we willen nog groter worden in 2024! Zeker nu we weer een baanbrekende rechtszaak (tegen ING) zijn gestart.

In de ochtend vertellen we meer over de campagnestrategie van Milieudefensie en hoe lokale groepen hieraan bijdragen, met scherpe presentaties en inspirerende verhalen. 's Middags gaan we met elkaar in gesprek over lokaal actievoeren. Hier leer je andere enthousiaste mensen bij jou uit de buurt kennen.

De campagnedag is met gratis bio vegan lunch.

Ben jij erbij? Meld je direct aan via het formulier bovenaan de pagina.